Originálne recepty - čerstvé a prírodné čierne ríbezle s cukrom alebo ako šetriť vitamíny na zimu.

Ak chcete, aby čerstvé ríbezle bobule na zimu zostali prirodzené, potom použite tento originálny recept.

Zloženie: cukor, čierne ríbezle Čas na záložku: Leto

Pri príprave tohto polotovaru si čierne ríbezle zachovávajú nielen všetky prospešné vlastnosti, ale aj tvar bobúľ.

Ako urobiť zimnú úrodu doma: „Čerstvé čierne ríbezle s cukrom“.

Čerstvé čierne ríbezle s cukrom

\ t

Ukazuje sa, že sa varí jednoducho a chutne na zimu, kým je obscénne ľahké.

Opatrne vybrané, umyté a sušené ríbezle by sa mali umiestniť do plechoviek.

Každá vrstva sa musí naliať do granulovaného cukru.

Nalejte cukor cez vrch s trochou hrubej vrstvy.

Zatvorte kryty kaprónov alebo ich prilepte hrubým papierom.

Taký jednoduchý a originálny recept na domáce sochory z čiernych ríbezlí. Vitamíny uchovávame na zimu jednoducho a jednoducho a je ľahšie variť. Jedzte celú zimu zdravia a nebuďte chorí.

Pôvodný domáci prípravok - čierne ríbezle s cukrom