Originálne chutné kapusta so zeleninou

Dnes pripravím jednoduchý a nezvyčajný recept na chudé občerstvenie jesennej zeleniny, po varení, ktoré urobíme lahodnou kyslou kapustou so zeleninou. Toto jedlo sa ľahko pripravuje a nevyžaduje veľké výdavky. A čo je veľmi dôležité, je zdravé jedlo. Kysnutie prebieha prirodzene bez pridania octu. Preto, ako prázdne, vpravo, možno považovať za [...]

Zloženie: nové korenie, biela kapusta, bobkový list, mrkva, cukor. , repa, zeler, soľ Čas na záložku: Zima, jeseň

Dnes pripravím jednoduchý a nezvyčajný recept na chudé občerstvenie jesennej zeleniny, po varení, ktoré urobíme lahodnou kyslou kapustou so zeleninou. Toto jedlo sa ľahko pripravuje a nevyžaduje veľké výdavky. A čo je veľmi dôležité, je zdravé jedlo. Kysnutie prebieha prirodzene bez pridania octu. Preto sa takýto prípravok môže považovať za diétny. Recept je sprevádzaný krok za krokom fotky, ktoré pomôžu, aby sa mýlili v procese varenia.

Produkty, ktoré potrebujeme:

  • biela kapusta 1 kg;
  • mrkvu 300 gr;
  • červená repa 300 gr;
  • zeler 300 gr;
  • soľ 2 polievkové lyžice. lyžice;
  • cukor 1 polievková lyžica. lyžice;
  • bobkový list;
  • nové korenie.

Ako vyrábať kyslú kapustu so zeleninou

\ t

Na prípravu zberu začnime čistením hláv kapustypoškodené listy, umyť v tečúcej vode a nasekať. Mrkva, repa a zeler sú čisté, opláchnuté a tri na hrubom strúhadle.

Zmiešajte všetku zeleninu.

Solanka je najlepšie pripravená vopred. Soľ, cukor nalejte horúcu vodu. Pridajte chuť na bobkový list a nové korenie, priveďte do varu. Dajte vychladnúť na teplotu asi 18-25 stupňov.

Naplňte pripravenú zeleninu tak, aby ju náležite pokrývala.

Udržiavanie zeleniny na dva dni pri izbovej teplote. Zmiešajte raz, dvakrát denne, aby sa uvoľnili nahromadené plyny.

Táto kapusta so zeleninou sa najlepšie uchováva v chlade. Môže byť použitý ako občerstvenie, ako aj obloženie na boršč a šaláty, vinaigrety.

Množstvo potraviny uvedené v recepte je približné a nevyžaduje prísne dodržiavanie. Môžete zmeniť pomer produktov. Voliteľne, k týmto produktom, môžete pridať Kalina, kyslé odrody jabĺk, brusníc alebo brusnice. Experimentujte a vaša kyslá kapusta so zeleninou bude oveľa chutnejšia.