Obliekanie pre boršč na zimu je veľmi chutný a jednoduchý recept na borščový dresing (s fotografiami).

Príprava domáceho borščového obväzu nie je zložitá a rýchla záležitosť. Taká lahodná príprava - skutočný sklad vitamínov. To dodá vášmu borščovi jedinečnú chuť, ktorú nie každý „hosteska“ dokáže „chytiť“. Keď ste strávili nejaký čas prípravou raz alebo dvakrát, budete sa rýchlejšie vyrovnávať s prípravou jasného, ​​chutného, ​​bohatého prvého kurzu počas zimy.

Zložky: bulharské korenie, cibuľa, mrkva, slnečnicový olej, paradajky, \ t cukor, repa, soľ, ocot, cesnak

Ako variť borščový dresing na zimu.

Vezmite 1 kg sladkej papriky, paradajok, mrkvy, cibule, repy. Nezabudnite na pár klinčekov cesnaku.

Zeleninu dôkladne umyte, z osív uvoľnite papriku, repu, cibuľu, mrkvu a cesnak z kože.

Repu a mrkvu možno strúhať na hrubom strúhadle alebo spolu s inou zeleninou narezať na pásy.

Potom, všetky získané zeleninové zmesi, dať na panvicu, v spodnej časti ktorej pre-naliať 1 šálka oleja a 0,5 šálky vody. Na zeleninu pridajte 2-3 lyžice soli, 5-6 polievkových lyžíc cukru, pol pohára 9% stolového octu. Miešajte občas, varte 30-40 minút. To je všetko varenie.

Hotovú teplú repu dajte do suchých, sterilných nádob. Budete potrebovať 12-13 libier litra. Otočte ich a prikryte, až kým nevychladnú. Sklenice s obväzom skveléuchovávať pri izbovej teplote po celú zimu.

Ako vidíte, všetko sa dá urobiť rýchlo, recept na paradajkový dresing pre boršca je veľmi jednoduchý.

Teraz, aby sa pripravil aromatický, lahodný prvý kurz, všetko, čo musíte urobiť, je otvoriť nádobu, dať obliekanie do mäsového vývaru so zemiakmi a kapustou. A po 15 minútach je pripravený výborný, chutný boršč.