Namočené jablká a squash do pohárov alebo sudov - recept a príprava nakladaných jabĺk s squashom na zimu.

Pre mnohých, namočené jablká sú najchutnejšou pochúťkou. Príprava na zimu si nevyžaduje veľa času a úsilia. Ak stále neviete, ako namočiť jablká na zimu, a dokonca spolu s mušľami, potom je tento recept pre vás.

Zložky: čerešňové listy, listy citrónovej trávy, listy čiernych ríbezlí, mušle, ražná múka ; 11], cukor, soľ, jablká

A tak mokré alebo skôr varené jablká s pálenkami.

V prvom rade budeme potrebovať, pokiaľ možno malé, hlavné postavy nášho receptu - lastúry a jablká.

Musia sa vopred umyť.

Potom ich dajte do sklenenej misky, môžete sud, na chuť pridajte listy čerešne, citrónovej trávy a čiernych ríbezlí. Prelejte všetok tento soľný roztok až na okraj a položte horný lis.

Jablká s squashom by mali byť pod jarmom.

Ponechávame ich v čase kvasenia na chladnom mieste.

Pri slanom náleve dodržujte tento pomer: pre 1 liter vody - 15 g soli, 30 g cukru a 10 g ražnej múky. Med môže byť použitý namiesto cukru - to bude ešte lepšie!

Toto je celý recept na varenie olúpaných jabĺk s letnou squashom na zimu. Ak sa naučíte správne nasiaknuť, potom som si istý, že vaša domácnosť nebude schopná byť odtrhnutá od suda pri ušiach.