Nakladané uhorky v banke na zimu

Došlo k dozrievaniu uhoriek. Niektoré hostesky robia prípravy na zimu jedným, spoľahlivým a overeným receptom. A niektorí s nimi zaobchádzajú, rád experimentujem a každý rok hľadajú nové a nezvyčajné recepty a chute.

Zložky: voda, bobkový list, uhorky, cukor, soľ, 12) kôpor, čierne korenie, cesnak Čas do záložky: Leto, jeseň

Dnes vám chcem povedať, že najjednoduchší spôsob, ako nakúpiť uhorky, ktoré sa začali používať nedávno, len pred tromi rokmi. Nakladané uhorky v jar vyjsť veľmi chutné, náklady na varenie bez sterilizácie, preto nemusíte tráviť veľa času na varenie. Zverejňujem jednoduchý recept s postupnými fotografiami.

Ako vyrobiť nakladané uhorky v hrnci na zimu bez sterilizácie

\ t

Začneme zberať uhorky a naplníme ich vodou 4 až 8 hodín.

Po uplynutí doby vypustenia vody. Nádoby sterilizujte a umiestnite uhorky.

Uhorky zvyčajne nakladajú vo veľkých objemoch, ale môžu sa používať aj v bankách. Doma je najlepšie brať tri litre, ale môže byť menší objem. Varte vodu v správnom množstve a nalejte uhorky.

Na trojlitrovú nádobu umiestnime 2 lyžice soli a jednu lyžicu cukru. Pridajte vence z kôpru, bobkový list a ak je to možné, môžete pridať list chrenu. Ak sa vám páči ostrýuhorky, môžete pridať dva alebo tri klinčeky cesnaku a feferónky. Zatvoríme nádobu s vekom, necháme stáť tri alebo štyri uhorky denne. Viečka môžete zavrieť otočením, ale najlepšie je použiť len nylonové kryty.

Počas tejto doby začne nakladať uhorky v banke a soľanka sa zakalí. Po uplynutí určeného času soľanku spojíme, varíme a naplníme do pohárov.

Potom zatvorte nádobu vekom a nechajte vychladnúť. Je tak jednoduché a jednoduché fermentovať uhorky na zimu bez sterilizácie.

Radím všetkým hosteskám, nestrácajte čas liatím vriacej vody trikrát, je to príliš dlhé. Pomocou tejto metódy a môjho postupného receptu skrátite dobu varenia a nebudete trpieť teplom počas zberu počas zimy. Takéto nakladané uhorky v banke sú ideálne pre šaláty, občerstvenie a vaše domáce jedlá a hostia ich ocenia.