Nakladané uhorky bez sterilizácie na zimu vo Volgograde.

Tento recept sa nazýva uhorky typu Volgograd. Príprava obrobku prebieha bez sterilizácie. Nakladané uhorky sú chrumkavé, veľmi chutné a prekvapivo krásne smaragdovo zelené.

Zložky: bulharské korenie, uhorky, cukor, soľ, ocot, 12) čierne korenie, cesnak

Ako nakladať uhorky bez sterilizácie.

Malé silné uhorky stoja 4 hodiny v čistej studenej vode.

Potom z nich odrežte obidva hroty a pokrmy s pokrievkou vo vhodnej veľkosti.

Varte veľké množstvo vody a nalejte naň uhorky.

Na vrch tanku položte kryt a potom na všetky strany zabalte veľkú teplú prikrývku.

Kým uhorky sú varené, je potrebné sterilizovať nádoby a variť marinádu.

Na varenie lahodnej marinády pre uhorky musíte mať 10 litrov tekutého cukru a soli - 1 plechovku s objemom 0,5 l, esencie - 5 polievkových lyžičiek. l. Všetky zložky variť, potom pridajte ocot a nechajte variť znova.

Ak sa voda, v ktorej sa uhorky ochladzujú na teplotu miestnosti, zelenina vytiahne a rozdelí do pripravených pohárov.

V naplnených plechovkách, spolu s uhorkami, položte korenie: pol korenia, 4 strúčiky cesnaku a niekoľko čiernych korenín. Dáme toto množstvo na plechovku 3 litre.

Zostáva dopĺňať polotovary vriacou marinádou, korkom, otočiť sa a zakryťhrubé perie alebo vankúše.

V špajze sa uhorky môžu preskupiť, keď sú úplne chladené.

Nakladané uhorky bez sterilizácie v štýle Volgogradu sú pikantným domácim predvalkom, ktorý sa dobre hodí k silným silným nápojom. Chrumkavé uhorky sú tiež veľmi dobré pre varenie prvých kurzov - bohatého slaného nálevu a nálevu.