Nakladaná tekvica ako ananás - originálny recept, ktorý možno ľahko pripraviť na zimu.

Ak ste fanúšikom tejto zeleniny, ale ešte ste sa nerozhodli, že môžete variť tekvicu na zimu, aby ste sa s ňou nerozlúčili v čase, keď to nie je sezóna, potom sa odvážim poradiť, aby ste tento originálny recept urobili. Marinovaný prípravok - v zime rozdeľuje menu. A pôvodná tekvica, môže ľahko nahradiť konzervovaný ananás.

Zložky: kyselina citrónová, listy citrónovej trávy, ružová rádiol, cukor, soľ, tekvica

Pre tento jednoduchý domáci recept potrebujeme: tekvica - 1 ks.

Na nalievanie: voda - 1 liter, citrón - 1 lyžička, cukor - 1/2 šálky, soľ - ½ polievkovej lyžice, lemongrass - 5 listov; Rádiola ružová - 5 gramov.

Ako nakladať tekvicu na zimu je jednoduché.

Akýkoľvek najjednoduchší recept začína skutočnosťou, že musíte tekvicu odlúpnuť a odstrániť semená.

Nakrájajte na dlhé a tenké tyčinky a pár minút varte vo vriacej vode.

Položte blanšírované tekvice do sklenenej misky.

Príprava hrnca: variť vodu, osladiť, soľ a citrónovú trávu, listy citrónovej trávy a ružové rádiolo.

Naplňte tekvicu vareným horúcim nálevom. Ihneď riad pevne zatvorte veko, otočte do hornej časti dna a zabalte až do ochladenia.

Je lepšie skladovať pokrmy s konzervovanými tekvicami, ako aj väčšina polotovarov, v oddelenej, nie príliš teplej miestnosti.

Takáto nakladaná tekvica - ananás sa môže podávať ako občerstvenie,možno vložiť do šalátov, použiť ako dezert a možno aj ako prílohu na mäso.