Na zimu spracujte od prasiat a čiernych ríbezlí

Mnohí ľudia nemajú radi čerešňu pre svoj vzhľad. Zdá sa, že tieto nevzhľadné bobule nie sú vhodné pre nič vôbec. Ale na prípravu kompótov na zimu sa nenájde nič lepšie. Tyčinka je mäsitá a dáva nápoju dostatok kyseliny.

Zloženie: čerešňa, voda, cukor, čierny ríbezľ Čas na záložku: Leto

Aby mal zozbieraný kompót vrubu krásnu farbu, mal by sa pri konzervovaní kombinovať s čiernym ríbezlom. S touto kombináciou dostanete najlepší nápoj. Môj osvedčený recept na kompóty z čiernych ríbezlí a údery s postupnými fotografiami, ktoré vám navrhujem urobiť.

Špecifikované zložky sú 3 litre:

  • 250 gr. Bobúľ;
  • 100 gramov čiernych ríbezlí;
  • 2,7 litra vriacej vody;
  • 250 - 300 gramov cukru (v závislosti od chuťových preferencií).

Ako urobiť kompót z bradavky a čiernych ríbezlí na zimu

\ t

Začneme zberať iba výberom nedotknutých plodov. Oddeľte ich od chvostov a bane. Kosti by sa mali zdvihnúť. Absolútne ich nepotrebujeme. Je lepšie ich vziať von a stráviť na tom trochu času, než sa obávať, že z nich sa môžu uvoľňovať toxické látky.

Plody ríbezlí sa oddelia od chvostov, premyjú sa.

Moje nádoby, sterilizujte ich, prevráťte ich hore nohami.

Složte ošúpané bobule a čierne ríbezle do pohárov.

Uvar si sirup z pohára cukru apotrebného množstva vody.

Nalejte bobule sirupom. Špeciálny kľúč držať švy plechovky s kompótom.

V noci umiestnite miesto pre plechovky, dajte ich hore nohami a zabalte ich do niečoho teplého. Nasledujúci deň si môžete vychutnať tento lahodný kompot ríbezlí a čerešní do pivnice.

Keď v zime otvoríte zberanú plechovku, budete môcť ochutnať a zaobchádzať so svojou rodinou s takým krásnym a chutným domácim kompótom zo škvŕn ako na fotografii.