Mrazené jahody, jednoduché recepty, ako zmraziť jahody správne a čo z mrazených jahôd.

Mrazené jahody sú jednoducho potrebné v chladničke pre každú hostesku, ktorá rád varí rôzne chutné jedlá (koláč, koláč, kompót alebo iný chutný dezert) so zmrznutými jahodami nie v sezóne.

Zloženie: jahody, cukor Čas záložiek: Pružina, Leto

Ak ste už mali dosť krásneho čerstvého červeného bobuľového ovocia a chceli by ste urobiť vynikajúci doplnok k dezertom na zimu, potom vám pomôžu tieto dva jednoduché recepty na mrazenie s fotografiami.

Foto. Čerstvé jahody

\ t

Ako vždy, začíname so skutočnosťou, že bobule sa musia čistiť a umyť. Nasaďte si cedník a nechajte sa trochu obtočiť okolo vody. Oloupať a triediť bobule podľa veľkosti.

Veľké čerstvé jahody úplne zmrznú, bez cukru. Bobule je potrebné rozšíriť v rade, jeden vedľa druhého av tejto forme podľahnúť zmrazeniu. Keď sú úplne zmrazené, rýchlo rozložte mrazené jahody do jednotlivých vrecúšok po častiach a vložte ich späť do komory.

Fotografia. Mrazené veľké jahody

\ t

Čo variť zo zmrazených jahôd? Ako taký je ideálny na zdobenie koláčov a dezertov.

Zo stredných a malých jahôd dostanete vynikajúcu náplň na koláč alebo na palacinky a oladok.

Čo robiť v tomto prípade? Ako pripraviť jahody mrazené s cukrom? Áno, jednoduché.

Umyté a triedené jahody sa umiestnia do misy alebo panvice a pokryjú sa cukrom. Pomer by nemal byťcukor by sa nemal brať viac ako jahody. Koľko Záleží na chuti vašej rodiny a vás osobne. Teraz zostáva miešať a dosiahnuť rozpustenie cukru.

Teraz jahôd v cukre sa môže rozdeliť na jednorazové poháre, vrecúška alebo iné nádoby na zmrazenie a odoslané do mrazničky.

V mrazničke mrazené jahody (s cukrom aj bez cukru) trvajú do 6 mesiacov. Jahody lepšie rozmrazte v chladničke. Optimálny čas je pre noc. Pri rozmrazovaní si plody zachovávajú všetky svoje prospešné vlastnosti.

Toto sú jednoduché recepty a teraz poznáte všetky podrobnosti o tom, ako zmraziť jahody správne. No, a čo robiť z mrazených jahôd, myslím, že sa rozhodnete sami.