Mladé solené cukety a uhorky: jednoduchý, rýchly a originálny recept na solené uhorky, suché solenie.

Letná čerstvá zelenina, čo by mohlo byť lepšie? Ale niekedy tieto známe chute sú nepríjemné, chcem niečo zvláštne, nezvyčajnú kombináciu produktov a v zhone. Mladé solené cukety a uhorky - skvelý nápad na rýchle letné občerstvenie pre ženy v domácnosti, ktoré milujú prekvapiť a oceniť svoj čas.

Zložky: zucchini, čerešňové listy, listy ríbezlí, listy chrenu, uhorky, cukor, soľ, kôpor, cesnak

Tento recept používa tzv. Solenie suchou metódou.

Vezmite zložky v pomere: 1 kg uhoriek, 1 kg cukety, 3-5 klinčekov cesnaku, 3-5 listov čerešní a ríbezlí, 2 listy chrenu, banda kôpru, cukor - 1 lyžička, soľ - 3 polievkové lyžice ,

Ako urobiť solené uhorky s cuketou rýchlo a chutné.

Vyberte najlepšie uhorky - malé, silné, jasne zelené a s pupienkami.

Umyte ich v studenej vode (alebo niekoľko hodín namočte), osušte a odstrihnite špičky.

Vezmite mladú, malú cuketu, opláchnite pod vodou, odlúpnite kožu a nakrájajte na plátky (1 cm hrubé, aby ste lepšie nasolili).

Zeleninu vložte do nádoby - nádoby, hrnca alebo do bežného plastového vrecka.

Tam tiež nalejte ošúpané, jemne nasekané cesnak, umyté, sušené a nasekané ríbezle listy, čerešne, chren a kôpor (môže byť s dáždniky).

Pridajte korenie - soľ a cukor.

Uzavretie a rozdrvenie kapacity tak, aby všetky zložkydobre premiešané a začali si navzájom dávať svoje vône.

Nechajte ho v teple asi hodinu a potom ho musíte odstrániť v chladničke na 2-3 hodiny. Všetko! Lahodný predjedlo mladých solené cukety a uhorky pripravený na stôl!

Originálne a chutné občerstvenie môže byť podávané práve tak, môžete ho naplniť olejom. Solená zelenina je ideálna pre pokrmy z zemiakov a mäsa.

Uchovávajte cukety s uhorkami v chladničke tak, aby neperoxidovali alebo nekvasili. Aj keď si myslím, že sú tak chutné, že tieto procesy jednoducho nemajú čas nastať.