Marinovaný na zimu: cuketa s paprikou a jablkami. Tricky recept: všetko, čo dozrel v krajine - v bankách pôjde.

Tento marinovaný zmiešaný recept je výsledkom mojich konzervačných experimentov. Kedysi som sa jednoducho prevalil do nádoby, ktorá vyrastala v tej chvíli v krajine, a teraz je to jeden z mojich najobľúbenejších receptov, ktoré boli vyskúšané a ľahko pripravené.

Zložky: bulharské korenie, zucchini, med, soľ, jablká, Jablkový ocot

Tento recept obsahuje:

- Šalátové korenie - 1 kg

- Cukety alebo squash - 1 kg.

- Jablká - 0,5 kg

Na blanšírovanie a marinádu:

- Voda - 1 šálka (200 g.)

- Jablkový ocot (alebo môžete použiť džús) - 1 šálka (200 g.)

- Med 1 šálka (200 g.)

- 30 g na 1 liter roztoku.

Ako marinovať tanier na zimu - krok za krokom.

Príprava začína skutočnosťou, že všetku zeleninu, samozrejme, treba umývať.

Odstráňte jadro (zrná) z korenia a nakrájajte na krúžky široké 1 cm.

V jablkách odrežte jadro a nakrájajte na plátky.

Squash alebo squash narezané do kruhov.

Z predtým navrhovaných výrobkov vyrobiť marinádu.

Nakrájanú zeleninu na varnej marináde vylepte na 3 - 5 minút a rozotrite v predvarených bankách.

Marináda opäť privedie do varu a naleje zeleninu do pohárov s vriacou marinádou.

Zaviesť banky.

To je všetko, marinovaný tanier s cuketou, korením a jablkami je pripravený. Podľa môjho názoru je jednoduchšie vypracovať recept. A ako chutné je potom tento zeleninový tanierjesť v zime ...