Marinovanie húb na zimu v bankách - jednoduchý recept

Chcem sa s vami podeliť o jednoduchý spôsob varenia nakladaných húb doma. Ak ich takto marinujete, sú veľmi chutné.

Zloženie: voda, klinčeky, huby, nové korenie, bobkový list. , slnečnicový olej, cukor, soľ, ocot Čas do záložky: jeseň

Súčasne bude príprava tohto jednoduchého postupného receptu s fotografiou trvať veľmi málo času.

Takže budeme potrebovať:

• medové huby - 500 gramov;

• Ocot - 3 lyžičky;

• cukor - 4 lyžičky;

• soľ - 2 lyžičky;

• bobkový list - 4 ks;

• Nové korenie - 6 ks;

• klinček - 6 ks;

• voda - 1 l;

• slnečnicový olej - 3 polievkové lyžice.

• 0,5 l poháre - 3 ks.

Ako marinovať huby na zimu v bankách

\ t

Predovšetkým vyberáme a čistíme zozbierané alebo zakúpené huby. Budeme potrebovať mladé huby malej veľkosti. Opláchnite pod tečúcou vodou. Odstráňte listy a iné lesné odpadky, preneste huby do hrnca, zalejeme vodou, aby mierne pokrývala huby.

Zakryte vekom a varte, varte 10 minút pri nízkom zahriatí.

V tejto dobe je potrebné pripraviť marinádu na túto skúsenosť. K tomu, v 1 litri vody pridajte ocot, nové korenie, soľ, cukor, bobkový list, klinčeky. Dajte marinádu do varu. Vo vriacej marináde posúvame polozrnené huby. Varte ďalších 20 minút.

Z húb vyberte huby a nechajte mierne vychladnúť.

Prečistíme čisté plechovky. Nechajte ho vychladnúť, kým sa mierne nezohreje.

Z vyššie uvedeného, ​​nalejte 1 polievková lyžica rastlinného oleja do každej nádoby, prikryte takými krytmi, ktoré nemusíte navíjať !!! Po týždni dostaneme a jeme. Bon appetit !!!

Marinované huby skladujte na chladnom mieste. Za týmto účelom bude dobre fungovať horná polica chladničky alebo pivnice. Je dôležité si uvedomiť, že nakladané huby nie je potrebné zvinúť, ale len uzavrieť plastovými krytmi alebo len točiť so železnými.