Marinované paradajky v poloviciach s horčicou

Tento neobvyklý, ale jednoduchý recept na prípravu paradajok na zimu osloví nielen milovníkov nakladaných paradajok, ale aj tých, ktorí ich nemajú radi. Chuť obrobku dopadá len ako "bomba", nie je možné ju položiť.

Zloženie: voda, horčica, nové korenie, petržlen, paradajky, , 12) cukor, soľ, ocot, cesnak Čas na záložku: Leto, ) Jeseň

V mojej rodine požívali nakládané paradajkové polovice všetci. Ako ich v tomto recepte povedať s fotografiou.

Ako marinovať paradajky v poloviciach horčice a cesnaku

V prípade takéhoto polotovaru sú paradajky potrebné stredne alebo bližšie k malým. Po previnutí sa každé paradajka musí znížiť na polovicu. Musíte ju starostlivo znížiť, aby šťava nevytekala. Ak to chcete urobiť, na rezu paradajok by malo byť vykonané tam, kde sú dutiny.

Ak dostanete nôž na správnom mieste, dostanete na porciu paradajky bez semien a šťava nevytečie. Môže sa však stať, že na jednej polovici paradajok budú stále kosti, ale to nie je problém. Len nie všetky paradajky sú symetrické. Ako vidíte, to so mnou nie je vždy možné.