Marinované cesnakové šípky. Ako nakladať šípky a cesnak listy na zimu - rýchly recept na varenie.

Nakladané cesnakové šípy, zozbierané spolu s mladými zelenými listami, nie menej ako samotná pažítka posilnia imunitný systém, pomôžu bojovať proti ateroskleróze a hypertenzii. Najčastejšie sú jednoducho vyhodené. Ale horliví hostesky ich našli vynikajúcim použitím - obstarávajú domy pre budúce použitie. V marinovanej forme, sú veľmi chutné, a varenie bude trvať doslova minút. Skúste použiť tento rýchly recept na varenie.

Zložky: cukor, soľ, šípky cesnaku, cesnak

Ako nakladať šípky cesnaku s mladými listami na zimu.

Jemné, čerstvé listy a šípy narezané na kúsky.

Blanchujte 2 minúty a po ochladení pod vodou tesne prilejte do teplých pohárov, zalejeme vriacou marinádou.

Na nalievanie marinády: 50 gramov soli a 50 gramov cukru rozpusteného v 1 l vody - 2 minúty. variť. Nechajte trochu vychladnúť a pridajte 100 g 9% stolového octu.

Banky so šípkami by sa mali naniesť o 1,5 cm nižšie ako vrch, sterilizovať pod krytmi po dobu 5 minút, okamžite zasunúť.

Prefabrikáty sú skvelo uložené ako v miestnosti, tak aj v obyčajnej teplej skrini.

Výsledok v zime presiahne očakávania. Pikantné, voňavé nakladané šípky a cesnakové listy sú nádherne kombinované so syrom, vajcami, rybami, mäsom. Sú dobré pod majonézou a chutné a so zakysanou smotanou ... Vitamíny, potešenie a energia, ktoré dostanete z tohto prípravku a žiadne ďalšie kalórie, ktoré sa nebojí.