Marinovaná repa so slivkami na zimu - recept na vynikajúcu marinovanú úrodu repy

Navrhujem vytvoriť recept na chutné nakladané slivky a červené repy, ktoré sa mi páčili. Dve hlavné súčasti obrobku sa veľmi dobre dopĺňajú. Slivka dodáva cukrovej repe príjemnú arómu a vďaka prírodnej kyseline obsiahnutej v tomto ovocí nie je potrebné pridávať ocot do takého sochoru.

Zložky: klinčeky, listy citrónovej trávy, ružová rádiola, cukor, repa, slivky, soľ

A tak, aby sme pripravili marinádu na repu a slivky, budeme potrebovať:

- 1 liter vody;

- 100 g cukru;

- 20 gramov soli.

Ako nakrájať repu so slivkou na zimu.

V prípade receptu vyberte malú repu, gaštanovú farbu a varte do varenia.

Pripravená varená koreňová zelenina by sa mala očistiť od pokožky, nakrájať na malé plátky alebo kruhy.

Odtok (najlepšie tuhé a kyslé) ​​by mal byť zasadený vo vriacej vode počas 3 minút.

Potom dajte do pohárov vo vrstvách striedavo medzi plátkami (kruhy) repy a sliviek. Potom môžete pridať rôzne korenia: koreň rádiogramu ružovej, listy alebo bobule citrónovej trávy a klinčekov. Ako si vybrať korenie a ich počet môže rozhodnúť sami, v závislosti na vašich preferenciách.

Potom je potrebné naplniť naše zásoby horúcim nálevom a korokom s viečkami.

Namiesto sliviek, môžete pridať aj plátky jabĺk na repu, tiež na prvý problanshirovannye 5 minút vo vriacej vode. NiekedyPridám to aj iné ovocie. Z takejto odrody sa stáva zaujímavejšia chuť marinovaného sochoru.

V zime sa chutné a voňavé nakladané slivky s repou stávajú vynikajúcim doplnkom k šalátom. A môžete posypať trochou olivového oleja, podávame marinády na druhý chod.