Marinovaná cuketa s jablkami a mrkvou na zimu - originálny recept na zber a marinádu.

Nakladaná cuketa s jablkami a mrkvou zozbieranou na zimu podľa tohto originálneho receptu určite zaujme hostesku svojím krásnym vzhľadom a neobvyklým receptom na marinádu, a potom sa bude tešiť z domácej výroby a hostí s jej úžasne príjemnou chuťou.

Zloženie: zucchini, listy laktinidie, listy citrónovej trávy, med, mrkva, soľ, jablká, jablčná šťava

Konzervovaná cuketa konzervovanie sa začína tým, že musíte vziať tie najmladšie zeleninové tykve bez semien, jabĺk sladkokyslej odrody a pestrofarebnej mrkvy. Mali by byť prijímané v rovnakých častiach alebo podľa vlastných preferencií.

Nakrájajte jablká na čisté plátky, squash - do kruhov alebo polkruhov (môžete dokonca rozrezať hviezdičkami), mrkvu - so šikmými kruhmi.

Zelenina, ovocie a koreňová zelenina by sa mali umiestniť do vrstiev alebo v náhodnom poradí do trojlitrových čistých plechoviek.

Toto nezvyčajné domáce jedlo si bude vyžadovať nezvyčajné korenie: laktínové listy a citrónovú trávu. V každej banke si môžete dať pár kusov.

Ďalej všetok tento neobvyklý a svetlý kúsok, prirodzene, vylejte tú istú nezvyčajnú marinádu.

Marináda by mala byť pripravená z jablkovej šťavy (2 fazetové poháre), artézskej vody (500 ml), tekutého ľahkého medu (50 ml), soli (1,5 lyžice l.).

Marinádový záliv na samom vrchole nádoby, rýchlo ich zavrie a prikryje ich teplou prikrývkou pre simultánnu zvláštnu sterilizáciu a postupné zaplnenie.Ochladenie lahodného marinovaného občerstvenia.

Zucchini marinované podľa tohto originálneho receptu na zimu, choďte k stolu len preto, aby sa rozveselili! Obzvlášť vhodné sú na pečenú bravčovú šunku alebo tučné vianočné husi. Majster varenie a tento originálny cuketový blok bude najlepším občerstvením pri stole.