Marinovaná cuketa na zimu je špeciálnym receptom prípravy: cuketa s repou.

Marinovaná cuketa s repou, presnejšie - šťava z repy, pripravená podľa tohto receptu, má svojráznu originálnu chuť a krásny vzhľad. Šťava z červenej repy im dodáva krásny odtieň a vďaka koreninám uvedeným v recepte má úroda cukety úžasnú arómu.

Zloženie: zucchini, koriander, kyselina citrónová, repa, soľ

Ako nakrájať cukety rýchle, chutné a krásne.

Pre tento pôvodný prípravok je potrebné odobrať iba mladé mladé cukety, v ktorých nie sú žiadne veľké semená. Preskúmaná veľká zelenina nie je dobrá.

Odstráňte mladú kožu z mladých cukiet. Potom ich rozrežte na malé plátky a dajte do pohárov. Rezy môžu mať akýkoľvek tvar a veľkosť.

Potom pokračujte s prípravou liatia - marinády, ktorá bude potrebovať 500 g šťavy z červenej repy, 1 polievkovú lyžicu (30 g) soli a na špičku nože kyseliny citrónovej (3 g) a askorbinki (2 g). Z korenia musíte vziať 2 polievkové lyžice semien koriandra.

Všetky zložky uvedené na odlievanie by sa mali umiestniť do nádoby a variť.

Potom pripravenú cuketu zalejeme naliatím za horúca a necháme po dobu 3 - 5 minút pri nalievaní.

Potom nalejte marinádu a znovu ju varte, potom znovu nalejte cuketu po dobu 3-5 minút.

Zopakujeme postup ešte raz a okamžite zrohujeme cukinu.

Banky sú prevrátené a zabalené. Keď sú banky úplne v pohode, sú privedené do chladuStorage.

Marinovaná cuketa s repou má zvláštnu chuť a možno ju použiť ako originálne občerstvenie. A môžu byť použité ako prísady na varenie zložitejších jedál, najmä šalátov a príloh.