Malina vo vlastnej šťave s cukrom - recept na zachovanie liečivých vlastností malín na zimu.

Ak chcete zachovať liečivé vlastnosti malín na zimu, potom ponúkame skvelý spôsob. Ponúkame na to, aby sme zvládli recept na maliny vo vlastnej šťave s cukrom.

Zloženie: maliny, cukor Čas do záložiek: Leto

Konzervovanie vo vlastnej šťave je veľkým pomocníkom pri prechladnutí v každej domácnosti.

Zloženie domáceho : 4 kg malín, 1 kg cukru.

Ako variť maliny vo vlastnej šťave

\ t

Umiestnite čerstvé, čisté maliny do smaltovaného tovaru, sendviče s cukrom.

Fotografia. Maliny vo vlastnej šťave s cukrom

\ t

Aby maliny odolali 7 hodinám, vytvoria šťavu.

Roztiahnite všetky banky na 2 cm na krk.

Sterilizovať 15 minút.

Zostáva valiť, čakať na úplné ochladenie a vložiť do špajze.

Konzervovanie všetkých plodov vo vlastnej šťave je jednoduchý a jednoduchý spôsob, ako sa pripraviť na zimu. Malinová bobule vo vlastnej šťave s cukrom, ktorá si zachováva svoje liečivé vlastnosti, umožňuje v zime pripraviť nielen chutné a voňavé, ale aj zdravé nápoje.