Malé nakladané kapustové rolky s kyslou kapustou - výborný domáci recept na výrobu roliek zeleniny.

Kyslá kapusta s kyslosťou, miernou korenistosťou je vynikajúca na prípravu kapustového občerstvenia doma. A ak sa chutná kapusta použije ako náplň, aj ten najnáročnejší gurmáni ocenia recept. Výhody takéhoto sochoru v minimálnych zložkách, krátka doba prípravy a užitočnosť pôvodného výrobku.

Zloženie: bulharské korenie, kapusta, kvass, kapusta, koreň petržlenu, mrkva, slnečnicový olej, šťava z červenej repy, zeler, soľ, cesnak

Ako urobiť malé občerstvenie zeleninové rolky.

Varte kyslú kapustu celé 2 minúty. Potom rozdeliť na malé listy, a rozdeliť ich do najmenej 4 častí. Ak sú listy kapusty veľké, potom takéto malé časti môžu byť 6-8.

Pre mleté ​​mäso jemne nasekáme čerstvú kapustu a sladké bulharské korenie, ktoré možno nahradiť mletou alebo jemne strúhanou mrkvou. K plnke pridajte cesnak a /alebo jemne nasekaný koreň akéhokoľvek korenia (petržlen, zeler) a soľ. Všetko premiešajte, nechajte prejsť 1 min. V slnečnicovom oleji alebo 2 minúty v horúcej vode. Zabalte všetko do pripravených listov.

Vložte kapustovú kapustu z kyslej kapusty do pohára, položte náklad a vylejte ju kvasom alebo šťavou z červenej repy.

Skúste tmavo ružové kačice po 5 dňoch.

Pri dlhodobom skladovaní zasielajte plechovky do chladu.

Na 1 kg mletého mäsaVyžaduje sa 15 gramov soli.

Na stole môže byť malá plnená kapusta s kyslou kapustou postavená ako sebestačný pokrm a ako príloha k mäsu. Tieto nakladané zeleninové kapusta rolky sú pikantné báječný, ktorý nenechá ľahostajný ani priatelia alebo vaše blízke.