Lahodný zeleninový tanier na zimu bez sterilizácie

Pre tých, ktorí nie sú ľahostajní k zimným ozdobám, navrhujem tento jednoduchý recept prípravy z rôznych druhov zeleniny. Nakladáme najžiadanejšie: uhorky, paradajky a bulharské korenie, ktoré sme pridali aj s cibuľou.

Zloženie: bulharské korenie, feferónka, bobkový list, cibuľa, uhorky. , paradajky, cukor, soľ, kôpor, ocot, cesnak ) Čas na záložku: Leto, Jeseň

Ukazuje sa taká nekomplikovaná príprava a chutné a príťažlivé. V mojom recepte vám poviem, ako urobiť lahodný zeleninový tanier na zimu, fotografie zhotovené krok za krokom demonštrujú hlavné fázy varenia.

Zložky na jednu pollitrovú nádobu:

  • 2 kusy paradajok, uhoriek, papriky;
  • cibuľové cibule;
  • 2 krúžky s feferónkou;
  • bobkový list;
  • dáždnik;
  • 2 strúčiky cesnaku;
  • tsp soli;
  • 2 lyžice cukru;
  • 15 ml octu (9%).

Ako nakladať zeleninový tanier na zimu

Prvá vec, ktorú treba urobiť pri začatí zberu, je na prípravu kontajnera. Banky pre zeleninu zimné zberu spracovanie cez pary alebo použiť iný spôsob, ako chcete (v rúre, v mikrovlnnej rúre). Nezabudnite na kryty - sú tiež sterilizované.

Všetky rastlinné zložky na naše konzervovanie sa premyjú a pokračujú na rezné zložky. Premieňame uhorky na sudy