Lahodný šalát zo zelených paradajok na zimu - ako variť šalát zo zelených paradajok so sladkou paprikou a cibuľou.

Tento recept na šalát zo zelených paradajok je vhodný, ak nemáte zrelé paradajky vo vašej záhrade alebo dacha na konci záhradnej sezóny. Po zbere a pridaní inej zeleniny si môžete pripraviť chutné občerstvenie doma alebo originálny zimný šalát. Zavolajte toto prázdne, ako chcete. Áno, nezáleží na tom. Je dôležité, aby sa ukázalo, že je veľmi chutné.

Zložky: bulharské korenie, zelené paradajky, cibuľa, slnečnicový olej, cukor. , soľ, kôpor, ocot, mleté ​​korenie

Na prípravu budeme potrebovať:

zelené paradajky - kilogram;

cibuľa - pol kilogramu;

Bulharská paprika - 4 veľké kusy.

Ako variť.

Paradajky oparíme vriacou vodou, ochladíme, nakrájame na plátky.

Cibuľu nakrájajte na krúžky.

Pepper nakrájaný na pásy.

Zmiešajte všetky zložky.

Pridajte nakrájaný kôpor, cukor, soľ a korenie.

Teraz vložte všetko do sterilizovaných nádob a pridajte ich do chladnej marinády.

Aby bola marináda potrebná, potrebujeme:

voda - 1 liter;

ocot 9% - 70 gramov;

cukor - 1 polievková lyžica;

soľ - 2 polievkové lyžice.

V 0,5 litrovej nádobe nalejte 1 polievkovú lyžicu slnečnicového oleja. Zostáva dodať na sterilizáciu: objem 0,5 /1 liter na 10/20 minút, v danom poradí.

Naskrutkujte uzávery a zabalte ich.

Pripravený zimný šalát uložený v pivnici alebo na balkóne.

V tomto recepte je ešte možné kapsulu nakrájať. Kapusta môže byť braná rovnako ako cibuľa.

Po otvorení pohára chutného šalátu zo zelených paradajok dostanete nielen radosť, ale aj vitamíny, ktoré sú potrebné pre vaše telo v zime. Takýto zimný šalát so zemiakmi, ryžou, pohánkou a samozrejme rybami a mäsom je dobrý. Bon apetit všetkým. Urobte prípravky jednoducho a jesť s radosťou. Recenzie nezabudnite odísť. Teším sa na to.