Lahodný šalát z squash na zimu - recept na ostrú prípravu squashu.

Squashový šalát je ľahké zeleninové jedlo, ktoré chutí ako predjedlo z cukety. Ale squash má miernejšiu chuť, lepšie absorbuje vône príbuzných výrobkov a korenia. Preto takýto originálny a lahodný šalát nebude môcť dlho schovať v špajzi.

Zloženie: petržlen, patissons, horký korenie, slnečnicový olej, cukor soľ, kôpor, ocot, mleté ​​korenie, cesnak

Ako pripraviť šalátový šalátový šalát na zimu.

Pre 4 kg squashu sa vyžaduje:

čerstvé zelené - parta;

cesnak - 2 hlavy;

stolová soľ - 100 g;

granulovaný cukor - 100 g;

slnečnicový olej - 100 ml;

ocot 9% - 100 ml.

Recept na výrobu takéhoto šalátu na zimu je veľmi jednoduchý - musíte si vziať mladé patissony a nakrájať ich na tenké plechy alebo kúsky.

Aj cesnak jemne nakrájajte.

Potom je potrebné pridať nasekanú zeleninu, stolovú soľ, cukor, slnečnicový olej a stolový ocot. Šalát môžete urobiť pikantné rozinky, pridaním korenistého mletého korenia alebo plátok feferónky.

Potom sa predvalka zmieša, rozdelí do pollitrových pohárov a sterilizuje najmenej 20 minút.

Záverečná fáza - banky sa zrútia a zvrátia. Po dni čistenia skladu alebo pivnice.

Takýto lahodný šalátový šalát ocenia nielen milovníci slanej vody.