Lahodný šalát z húb a húb

My všetci milujeme jesť chutné. Preto pri každej hostine pripravte rôzne verzie šalátov a predjedál. Zároveň chcem zakaždým dať hosťom niečo nové a originálne. Napríklad dnes nebudete prekvapení marinovanými šampiňónmi, a ak urobíte šalát z húb a korenia, hostia ocenia.

Zloženie: cibuľa, slnečnicový olej, cukor, sladká paprika, soľ, \ t ocot, šampiňóny Čas na záložku: Celý rok

Takýto šalát môže byť pripravený na budúce použitie alebo na zimu. Jednoduchý recept s fotografiou k vašim službám.

Vezmite:500 gramov stredne veľkých húb, 300 gramov sladkého, mäsitého korenia, 300 gramov cibule, pol polievkovej lyžice. soľ, ½ šálky cukru, ½ šálky octu 9%, ½ šálky slnečnicového oleja.

Ako urobiť šalátový šalát na zimu

\ t

Dôkladne umyte huby. Cibuľa a korenie čisté. Wash. Ak dôjde k poškodeniu - vyrezali sme ho.

Nakrájajte huby na tanieriky, sladkú papriku na prúžky a cibuľu do polkruhov. Čo by malo byť rezanie výrobkov možno vidieť na fotografii.

Pripravte marinádu. Zmiešajte soľ, cukor, slnečnicový olej, ocot a priveďte do varu.

Vložte cibuľu do marinády a varte 5 minút. Potom pridajte korenie a varte ďalších 15 minút. Nakoniec pridajte huby a dusíme 15 minút od varu.

Uložte varený šalát do čistých pohárov, prikryte sterilizovanými viečkami. Dajte do umývadla alebo panvice, prepoložením spodnej časti látky. Nalejte horúcu vodu na závesy plechoviek. Sterilizujte pollitrové poháre - 15 minút, liter - 30 minút. Opatrne vyberte poháre s vareným hríbovým šalátom a rolkou.

Chladný, otočený hore nohami, pokrývajúci koberec.

Ak chcete uložiť hríbový šalát so sladkou paprikou, vložte ho do pivnice alebo špajze.

Ak nebudete počas zimy držať jednoduchý a chutný šalátový šalát, počas varenia vynechajte sterilizačný proces a šalát uložte do chladničky. Rýchle prípravy a príjemná hostina!