Lahodný šalát z cukety v paradajke bez sterilizácie

Tento paradajkový šalát zucchini má príjemnú, jemnú a nasladlú chuť. Jednoduchá a rýchla príprava, dostupná všetkým, dokonca aj nováčikom v konzervárenstve. Každý gurmán taký squash šalát bude vyhovovať vkusu.

Zloženie: zucchini, korenie na mrkvu v kórejskom, rastlinný olej, cukor, soľ;, paradajkový pretlak, ocot, cesnak Čas na záložku: Leto, jeseň

Lahodný šalát z cukety v paradajke je skvelý ako doplnok k mnohým hlavným jedlám. V mojom krok-za-krokom foto recept, podrobne popíšem všetky hlavné body prípravy.

Zloženie:

  • cuketa (malá) - 3 kg;
  • korejské korenie korenie - 1 balenie;
  • cukor - 180 g;
  • soľ - 1,5 polievkovej lyžice. l.
  • rastlinný olej (rafinovaný) - 1 polievková lyžica;
  • ocot 9% - 100 g;
  • paradajkový pretlak - 450 gr;
  • cesnak - 100 g.

Výnos z týchto výrobkov je približne 3,5 litra.

Ako urobiť zucchini šalát v paradajke na zimu

\ t

Pripravujeme polotovar prípravou všetkých produktov.

Moja squash, nakrájame na prúžky ako na fotografii.

Cesnak prechádzajte cez cesnak.

Dajte na panvici nakrájanú cuketu, korenie na mrkva v kórejčine (pre tých, ktorí majú radi korenené jedlá, je lepšie si dať korenené korenie), cukor, soľ, rastlinný olej, ocot.

Všetko premiešajte a nechajte 15 minút,na squash povolené šťavy.

Varíme 30 minút. 10 minút pred varením pridajte cesnak.

Premiešajte ešte raz a nechajte ho variť ďalších 10 minút.

Jednoduchý a chutný cuketový šalát v paradajke je pripravený! Môže sa konzumovať ihneď po príprave.

A na prípravu na zimu položíme šalát do sterilizovaných pohárov a navalíme aj sterilizované viečka. Otočte a zakryte teplou prikrývkou na noc.

Takýto slepý pokus by sa mal skladovať v tesne uzavretom sklenenom obale v chladnom prostredí bez priameho slnečného žiarenia.