Lahodný baklažán a fazuľa Tursha - domáce recept na baklažánový snack na zimu.

Baklažán a fazuľa Tursch - Delicious Spicy Appetizer. Varené podľa tohto receptu, bude dokonale zachovať na zimu prospešné vlastnosti týchto úžasných zeleniny. Toto jedlo osloví milovníkov pikantných pikantných uhoriek. Kyselá korenistá chuť a úchvatne chutný zápach udrží každého pri stole, kým sa jedlo s morom nevyprázdni.

Zloženie: baklažány, nové korenie, koreň petržlenu, koreň petržlenu, bobkový list ], cibuľa, mrkva, uhorky, horké korenie, slnečnicový olej, paradajky ; ], soľ, kôpor, fazuľa, cesnak

Obsah

  • 1Ako urobiť výlet na zimu.
    • 1.1Korenie na varenie.
    • 1.2Teraz je potrebné urobiť nakladanú zeleninu.

Ako variť turné na zimu.

Varenie je pomerne jednoduché. Vyberáme dobre zrelé baklažány, bez závad. Triediť podľa veľkosti, starostlivo umyť, odstrániť stonky a hádzať vo vriacej vode po dobu 20-25 minút. Po vybratí baklažánu z vriacej vody ho umyte v studenej vode. Pripravený baklažán pod tlakom na zostup kvapaliny.

Korenie na varenie.

Na korenie budete potrebovať uhorky (najlepšie malé), hnedé paradajky, predvarené (približne 5-8 minút) malé mrkvy, cibuľu, varené fazuľa.

Umyte zeleninu v tečúcej vode. Brúsiť listy a korene petržlenu, petržlen, jemne nasekáme cesnak.Pripravené zložky zmiešajte.

Vrstvy potom položte do predtým pripraveného suda, vrstvu baklažánu striedavo s korením.

Teraz musíme urobiť nález.

Pri 1,5 litri vody pridajte 100 g soli, korenia a byliniek podľa chuti.

Pridajte vodu do vody a všetko varte. Požadovaný objem vody je polovičný ako kapacita kontajnera, kde bude prehliadka položená.

Pridajte korenie zo soli, kôpru, horkého a voňavého korenia, bobkového listu.

Po ochladení a filtrácii soľanky ju nalejte do suda s vloženými produktmi.

Obliekli sme prehliadku útlaku, prikryli čistým plátnom a nechali sme ju niekoľko dní na zdobenie.

Keď sa zelenina usadí do nádoby, môžete pridať nové porcie.

Po týždni si vezmite extra uhorku, ak je toho veľa. Potom pridajte slnečnicový olej v množstve 0,5 litra na 1 kg baklažánu. Po mesiaci a pol je pripravený nakladaný baklažán a fazuľa.

Tursh, vynikajúca príprava na zimu, a môže byť použitý ako nezávislé občerstvenie, a používa sa s prílohou. Majster tento domáci recept na baklažánových polotovarov a ľahko urobiť to doma na zimu.