Lahodné slané uhorky v plechovke recept s fotografiou - ako urobiť solené uhorky v horúcom a chladnom spôsobom.

Keď je letná sezóna v plnom prúde a na záhrade, nie každý deň dozrievajú niektoré krásne a voňavé čerstvé uhorky, ale mnohé z nich už nie sú konzumované, potom je najlepším spôsobom, ako im zabrániť, aby zmizli, vyrobiť slabo kyslé uhorky. Ponúkam jednoduchý recept solenie v banke.

Zložky: bulharské korenie, nové korenie, listy chrenu, uhorky, cukor. soľ, kôpor, hrášok z čierneho korenia, cesnak

Osolené uhorky môžu byť horúce alebo studené. Poviem vám o oboch, a vy sa sami rozhodnete, ako ich používať.

K soleniu bez octu, používajúceho iba soľ a cukor, dochádza v dôsledku prirodzeného dozrievania zeleniny. Ak ste si vybrali studenú metódu, potom v tomto prípade uhorky uhorky dlhšie, ak urobíte solené uhorky v horúcom spôsobom, potom chutné občerstvenie je pripravený za pár hodín.

Obsah

  • 1Recept na solenie slaných uhoriek v jarnej studenej nádobe.
  • 2Teraz, ako variť solené uhorky horúcim spôsobom.

Recept na solenie slaných uhoriek v jarnej studenej nádobe.

Na takýto prázdny obal bude potrebovať nádoba s objemom 3 litre:

- 1,6 kg uhoriek priamo z postele;

- soľ 80 g a 30 g granulovaného cukru;

- listy chrenu;

- 1 kus sladkej papriky;

- kôpor (môžete použiť čerstvé a sušené spolu s kvetenstvom);

- pár klinčekov cesnaku;

-Korenie je čierne a voňavé.

Prípravaje jednoduchá: dajte chróm na dno čistej nádoby, potom uhorky, korenie, olúpané strúčiky cesnaku, pridajte čierne a nové korenie, na vrchole kôpor.

Samostatnepripravte soľanku na solené uhorky:pridajte soľ a cukor do studenej alebo filtrovanej studenej vody a dôkladne premiešajte. Usadme sa tak, aby sa nečistoty usadili na dne.

Potom nalejme uhorky do nádoby s uhorkou, prikryjeme plastovým uzáverom a necháme 3-4 dni na teplom mieste na solenie. V horúcom počasí, solené uhorky varené v studenej vode, zvyčajne nakladané počas dňa.

Teraz, ako variť solené uhorky horúcim spôsobom.

Tento druh solenia sa vykonáva s použitím tých istých zložiek. Avšak, nalejte uhorky v nádobe s vriacou soľankou. Práve varené, ako je popísané vyššie, a filtrovaná soľanka pre solené uhorky zo soli a cukru je potrebné variť a naliať im uhorky už položené v nádobách. Takéto chutné a rýchle občerstvenie je pripravené za 7-8 hodín.