Lahodné marinované cherry paradajky s mrkvou listy

Existuje mnoho receptov, pre ktoré si môžete konzervovať cherry paradajky na zimu, ale tento recept s karotkou topy dobývať každého. Paradajky dopadajú veľmi chutné a mrkva topy pridať zvláštne chuť k príprave.

Zložky: vrcholy mrkvy, voda, cibuľa, paradajky, cukor, 12) sladká paprika, soľ, ocot, cesnak Čas na záložku: Leto, Jeseň

Ďalšou výhodou tejto metódy nakladania paradajok je, že ju možno vykonávať bez sterilizácie. A to šetrí úsilie, čas a zdroje. O tom, ako variť chutné nakladané cherry paradajky s mrkvou topy, som rád, že vám teraz povedať. Budem sa podeliť o svoje skúsenosti v dobre-vykonal foto recept.

Na základe 1 litrovej nádoby budeme potrebovať:

  • Cherry paradajky - 700 g;
  • vrcholky mrkvy - 2 vetvičky;
  • cibuľa - 2-3 krúžky;
  • sladká paprika;
  • cesnak - 1-2 klinčeky;
  • soľ - 1 lyžička;
  • cukor - 1 polievková lyžica.
  • ocot 9% - 50 ml.

Ako marinovať cherry paradajky na zimné chutné

\ t

Konzervovanie sa začína skutočnosťou, že malé rajčiaky by sa mali oddeliť od vetiev tak, aby netvorili praskliny. Ich vzhľad v budúcnosti kazí vzhľad hotového výrobku.

Dôkladne opláchnite všetky zložky.

Teraz pristupujeme k umiestneniu komponentov do predtým pripravenej nádoby .Dáme mrkvu vrcholy na dno nádoby, potom dať cibuľu, papriky, cesnak a nakoniec paradajky.

Naplňte nádobu vriacou vodou, prikryte vekom a nechajte 15-20 minút.

Po uplynutí času vypustite vodu z nádoby. Na základe tejto vody dostaneme asi 500 ml, pripravíme soľanku. Pridajte soľ, cukor, ocot.

Zložíme soľanku do varu, nalejeme do pohárov a navinúť.

Banky musia byť otočené na dno veka a zabalené do teplej deky, až kým úplne nevychladnú.

Skladujte takéto chutné nakladané cherry paradajky, najlepšie zo všetkých, na tmavom a chladnom mieste. Urobiť polotovary jednoduché a jednoduché, av zime jesť chutné a krásne! Bon appetit.