Lahodné konzervované uhorky na zimu - recept vám povie, ako trikrát naplniť uhorky.

Je nepravdepodobné, že by niekto mohol v zime odmietnuť domáce konzervované uhorky. Chrumkavá, svieža vôňa petržlenu a dráždivej cesnakovej príchute. Je jasné, že každý z nás má najlepší recept a obľúbený spôsob varenia. Ale tu vám chcem povedať o jednoduchom a spoľahlivom spôsobe, ako robiť domáce úlohy na zimu, ktorá využíva trojnásobné liatie uhoriek.

Zloženie: petržlen, koreň chrenu, listy chrenu, listy čiernych ríbezlí, uhorka ; 11], cukor, soľ, kôpor, ocot, cesnak

Ako uchovávať uhorky pomocou trojitej metódy.

Najprv vyberte mladé, tvrdé uhorky. Tak, aby plody nestratili svoje hlavné kúzlo - kríza. Postarajte sa o ne hneď, ako prinesú z trhu alebo odstránia zo záhrady. Jemne ich umyte.

Do čistej trojlitrovej nádoby dajte petržlen, kôpor, chren a listy čiernych ríbezlí. Na 3-litrovej nádobe: 10-15 g rôznych zelených, 10 gramov chrenu a 4 strúčiky cesnaku.

Potom obráťte sa na uhorky - naplňte ich pohármi.

Pokryte vrch „dáždnikom“ zrelého kôpru a časťou iného zeleného receptu uvedeného v recepte.

Do nádoby nalejte vriacu vodu, prikryte ju horúcim vareným vekom. Po 3 minútach nalejte vodu do misky a naplňte nádobu vriacou vodou. Drain znova.

A nakoniec, hádzať strúčiky cesnaku a koreň chrenu do pohára uhoriek, naliať všetku horúcu marinádu s octom.

Varenie uhorky pre uhorky možno vykonať na prvej zlúčené vody. K tomu treba na 1 liter vody pridať 35 g cukru, 90 g soli a po varení 100-150 g stolového octu.

Vyhrňte plechovku, otočte ju, aby vychladla.

Takže spoľahlivo a jednoducho zachovávame uhorky na zimu. Plechovky s chrumkavými, mierne korenistými, voňavými uhorkami sú dokonale uložené v miestnosti a „neexplodujú“. Takéto konzervované uhorky dávajú šance na svojich kolegov varených iným spôsobom. V zime, ak im podávate stôl s horúcimi zemiakmi, budete počuť veľa komplimentov od vašich blízkych. Sú dobré v náleve a dusené mäso.