Lahodné konzervované paradajky a uhorkový šalát na zimu

Dnes vám poviem, ako variť skvelý konzervovaný paradajok a uhorkový šalát na zimu. V mojej rodine je veľmi populárny. Domáce recept na výrobu takého polotovaru je pozoruhodný v tom, že môže používať zeleninu akéhokoľvek tvaru a veľkosti.

Zložky: voda, cibuľa, uhorky, paradajky, rastlinný olej, 12) cukor, soľ, ocot, cesnak Čas na záložku: Leto, ) Jeseň

Ďalšou výhodou tohto receptu je, že všetka nakrájaná zelenina sa vloží priamo do pohárov, ktoré sa následne uložia. Všetky podrobnosti o príprave takéhoto originálneho kusu nájdete v mojom recepte s fotografiami krok za krokom.

Ako variť konzervované paradajky a uhorkový šalát na zimu

\ t

Robím šalát v nádobách na liter. Preto bude výpočet výrobkov len pre tento objem. Začnime! Na fotografických produktoch, ktoré budú potrebné na prípravu.

V spodnej časti pripravenej nádoby nalejte nejaký rastlinný olej. Stačí pár čajových lyžičiek. Rezané uhorky a paradajky. Tvar a veľkosť rezu nezáleží. Plátok, ako sa vám páči. Preložte ich v banke. Lepšie vrstvy, pridanie cibuľových krúžkov a strúčikov cesnaku - podľa chuti. Ak sú vaše uhorky hrubé, môžu byť ošúpané. Niekedy dokonca používam na tento šalát veľké, zrelé plody. Tu je návod, ako som to urobil.

V tejto dobe varíme vodu.A dať do pohára priamo na zeleninu 2 lyžičky soli, 1 lyžička cukru, 2 lyžice. lyžica 9% octu.

Naplňte budúci šalát s prevarenou vodou.

Uzáver sterilizujte. Zakryte ju pohárom. Šalát dajte do hrnca s vodou. Pošlite hrniec do ohňa. Sterilizovať polotovary 20 minút. Na dne panvice lepšie dať malý uterák. To pomôže jar nie je "odraziť".

Odstráňte nádobu z vriacej vody. Zvinúť. Nezabíjajte. Nechajte vychladnúť vo vzduchu.

Ďalej jednoducho prepravte konzervovaný paradajkový a uhorkový šalát na skladovanie. Mám to celý rok v pivnici. Uložené - v poriadku. Ale môžete ušetriť pri izbovej teplote.

Môj jednoduchý a jednoduchý recept na domácu uhorku a paradajky vám v zime poskytne jasný a voňavý šalát na stole. Je možné jesť taký báječný a liečiť hostí!