Kyslá kapusta - výhody a poškodenie tela alebo užitočného kapusty.

V čerstvej bielej kapuste je veľa vitamínov a mikroprvkov.A zostávajú v nakladanom?A prospešné kyslej kapusty pre telo?

Nalievanie je proces prirodzenej fermentácie a fermentované potraviny zachovávajú všetky vitamíny v pôvodnom stave.

Kyslá kapusta, ak je riadne pripravená, je bohatá na vitamín C a stopové prvky: vápnik, fosfor, draslík.A naše telo potrebuje vitamíny, najmä v zime a na jar.Tam sú ďalšie vitamíny v tejto kapusta, ale vitamín C je lepší a trvá najdlhšie.Vitamín C obsahuje rôzne časti hlavy kapusty.Takže horné listy obsahujú najmenej - 30-31 mg, vnútorné - 52 mg, a na stonke je najviac - až 75 mg.Preto je kyslá kapusta lepšia so stopkou.Nepochybne stojí za zmienku vitamín U, ktorý neumožňuje tvorbu žalúdočných vredov.Jesť kyslá kapusta zvyšuje imunitu, znižuje riziko srdcových ochorení, zlepšuje trávenie, človek toleruje stres lepšie, znižuje hladinu cholesterolu v krvi.

Pre ženy nie je prínos kyslej kapusty len v tom, že podporuje úbytok hmotnosti čistením čriev.Ženy, ktoré chcú byť krásne nasadené na tvár masku kyslej kapusty.Maska sa musí držať pol hodiny a opláchnuť studenou vodou.Koža po tom, čo sa stane hladká, pružná, svieža a omladená.

Ale nie každý môže jesť kyslú kapustu v neobmedzenom množstve.Obmedzte svoju sumu na ľudížalúdočný vred, tí, ktorí sú náchylní na zvýšenú kyslosť žalúdočnej šťavy, majú cholelitiázu a hypertenziu. Preto si premyslite a rozhodnite sa sami, či môžete mať vo svojej ponuke kyslú kapustu.