Krásna a chutná čerešňová marmeláda s kameňmi - ako urobiť džem je jednoduchá.

Je veľmi jednoduché a jednoduché doma variť krásne a chutné sladké čerešňové džemy s kameňmi, len preto, že stačí len umyť čerešňu a nemusíte sa brať s kamením.

Zloženie: čerešňa Čas do záložky: Pružina, Leto

Jednoduchý recept na lahodnú marmeládu, začnime so skutočnosťou, že farba džemu sa zmení v závislosti od toho, akú farbu sladkej čerešne si vyberiete na výrobu džemu. Ak je čerešňa biela, potom farba dopadne krásne, jantárovo. No, teraz sa obráťte na podstatu receptu.

Ako urobiť zaseknutie je jednoduché.

Zložky na džem:1 kg čerešní, 0,5 kg cukru, 2 g kyseliny citrónovej.

Pre sirup:0,5 kg cukru, 1 pohár vody.

Umyte čerešňu a nalejte na ňu vriacu vodu. Sirup uvaríme a nalejeme na horúci sirup.

Vyňaté z produkcie na 5 hodín.

Prejdite čerešňový džem cez Durshlak, aby ste oddelili bobule.

Pridajte 250 g cukru do sirupu a varte 10 minút.

Plody opäť ponorte a ponechajte 5 hodín.

Postup v správnom čase opakovať s pridaním zvyšného cukru.

Teraz musíte pridať nejaký džem, a 5-10min pred koncom pridajte kyselinu citrónovú. Vďaka citrónovej kyseline nie je džem sladký. Horký korok v plechovkách . Po ochladení skladovať v suteréne.

Foto. Cherry Jam

Chutné čerešňové džemy sa najčastejšie konzumujú v chladných zimných večeroch s horúcou voňavoutea. Oh, a ... nezabudnite na dostupnosť jamiek.