Kórejské uhorky s mrkvou a cesnakom na zimu

Existuje mnoho receptov na varenie kórejských uhoriek na zimu. Niektoré polotovary môžu byť rýchlo zatvorené, zatiaľ čo iné potrebujú viac času na prípravu. Každý z nich je dobrý svojím vlastným spôsobom.

Zloženie: mrkva, uhorky, slnečnicový olej, korenie na mrkvu v kórejskom, cukre., soľ, ocot, cesnak Čas na záložku: Leto

Dnes vám prinášam recept, o ktorom v našej rodine hovoria, že je to najchutnejšia príprava. Fotografie krok za krokom pomôžu lepšie pochopiť tu opísanú prípravu.

Ako urobiť kórejské uhorky na zimu

\ t

Vezmite 1,5 kilogramu uhoriek. Môžete si vziať a zarastať, a dlho. Aby sa uhorky v polotovare mohli rozdrviť, namočte ich do studenej vody po dobu 4-6 hodín. Po tomto postupe budú nielen chrumkavé, ale získajú aj bohatú zelenú farbu.

Nakrájané uhorky nakrájané na plátky dlhé 4 cm. Nezabudnite znížiť "zadok" na oboch stranách ovocia.

Teraz, urobme mrkvu. Umyte a vyčistite 750 gramov koreňovej zeleniny. Jedzte na strúhadle pre kórejskú mrkvu alebo ručne narezané na pásy.

Pridajte ju k uhorkám.

Ďalej, preskočiť cesnaku lisu alebo trieť na malom strúhadle 1,5 stredných hláv cesnaku.

To je približne 70 - 80 gramov.

Pre marinádu potrebujeme: ocot 9% - 100 mililitrov, rafinovaný rastlinný olej - 100mililitrov, 1,5 polievkovej lyžice soli s kopcom, cukor - 100 gramov, 20 gramov korenia pre kórejskú mrkvu (2 polievkové lyžice) a nasekaný cesnak.

Zmiešajte všetky ingrediencie a naplňte túto uhorku mrkvou týmto voňavým lektvarom.

Pripravený na šalát z uhorky v kórejskom štýle sa dôkladne premieša.

A odložil do chladničky na 8 hodín. Podarilo sa mi vydržať 10 hodín, ale to neovplyvnilo výsledok.

Takže po určitom čase bude sochár dodávať šťavu a úplne sa ponorí do vytvorenej voňavej soľanky. Znova ho rozmiešajte a rozdrvte v čistých sterilných nádobách. Kryt s čistými krytmi.

Potom dajte poháre na prázdnu panvicu na sterilizáciu. Nezabudnite položiť kus látky na dne. Naplňte ju studenou vodou tak, aby voda pokrývala plechovky prázdnym závesom na závese. Ako to vyzerá v praxi, môžete vidieť na fotografii.

Počas vysokej teploty priviesť vodu do varu a mierne znížiť teplo. Uhorky sterilizujeme v kórejčine 20 minút. Potom otočíme uzávery a položíme ich na jeden deň na „kožušinový kabát“.

Z predloženého množstva predvalkov sa ukázalo, že 3 plechovky po 0,7 litri a jeden pollitrový pohár.

Je to možné, najchutnejšie, uhorky šalát v kórejskom štýle na chladnom mieste celú zimu. Všetky výrobky sú veľmi chutné a chrumkavé. Tento prípravok je obľúbený nielen medzi dospelými jedlíkmi, ale aj v detskom tíme,vďaka svojej jasnej farbe. Áno, a je to užitočnejšie kvôli prítomnosti mrkvy.