Kopřiva - vitamíny na zimu. Konzervovaný špenátom.

V tomto recepte sa priaznivé vlastnosti špenátu pridávajú k liečivým vlastnostiam žihľavy. Zloženie tohto prípravku na zimu zahŕňa vitamíny, proteíny stopových prvkov a karotén. Kombinácia žihľavy-špenátu zvyšuje hemoglobín a dostupný vitamín E je veľmi dobrý pre pokožku.

Zloženie: voda, žihľava, špenát Čas záložiek: Pružina, 12) Leto, Jeseň

Ako variť kopřivu so špenátomna zimu doma.

Všetko sa musí robiť tak, ako je to v recepte " Konzervované žihľavy ". Tu je potrebné vziať iba 2 diely špenátu, 1 diel žihľavy a 1 diel vody.

Uchovávajte poháre na konzervovanie, pokiaľ možno v chladnom suteréne alebo v chladničke, ak je dom nie je horúci, môžete ho len v skrini.

Konzervovaná žihľava so špenátom je vhodná na výborné pyré polievky, ktoré sú obzvlášť užitočné pre deti.