Konzervovaný šťovík na zimu. Recept je vynikajúci - so zelenými.

Po zbere na zimu zo šťavy podľa tohto receptu si môžete vychutnať celú zimu nielen vôňu čerstvých zelených, ale aj vitamíny konzervované v príprave pri príprave vašich obľúbených jedál.

Zložky: zelená cibuľa, soľ, kôpor, šťovík Čas do záložky: Pružina, Leto

Veľkou výhodou tohto spôsobu prípravy je, že recept umožňuje použitie voňavých kôprom a zelenej cibule okrem šťavy v zimných jedlách.

Zachovanie šťavy z tohto receptu bude vyžadovať:

- šťovík, 500 g. - zelená cibuľa, 500 g. - kôpor, 250 gr. soľ, 75-100 g.

No, teraz, ako pripraviť šťovík.

Všetky zložky umývame a brúsime, potom ich brúsime soľou až do vytvorenia šťavy. Pevne preložte do malých pohárov a nasypte na sterilizáciu po dobu 20-25 minút, potom ich otočte.

Ak varíte polievku, polievku alebo zelený boršč, potom si uvedomte, že nie je potrebné soľ samotnú. Keď pridávate byliny do iných varených jedál, pamätajte na pomerne silný stupeň slanosti v zimnom zbere. Uistite sa, že jedlo nefunguje príliš slané.

Je to presne tak, ako vyrábať konzervovaný šťovík na zimu.