Konzervovaný domáci kompót z vypálených čerešní - ako urobiť kompót na zimu.

Ak pripravíte konzervovaný sladký čerešňový kompót podľa tohto receptu, dostanete vynikajúci domáci nápoj na zimu.

Zloženie: voda, cukor, čerešňa Čas do záložky: Pružina, Leto

Výhodou tohto receptu je jednoduchá realizácia a výnimočná chuť čerešňového kompótu. Na prípravu kompótu je najvhodnejšie čerstvé a veľké čerešne. Ale žltá alebo čierna čerešňa bude - nezáleží na tom.

Zložky na sirup: 300 g cukru, 800 ml vody.

Ako vyrobiť sladký čerešňový kompot na zimu

\ t

Umyte čerešne, odstráňte kosti. Umiestnite pevne do bánk. Nalejte sirup. Sterilizujte až 30 minút (pre 3 litre). Upchať V suteréne sa nachádzajú chladené banky.

Foto. Konzervy Sweet Cherry Compote

Chladené domáce kompóty z čerešní sú opité aj v lete, nečakajúc na zimu. Čerešňový kompót pripravený na zimné hasenie smäd veľmi dobre. Samotné konzervy bez jadier sa používajú na rôzne dezerty.

Foto. White Sweet Cherry Compote