Konzervovaný chren s repou

Milujem, viete, v zime variť aspiku. A čo studený bez chrenu. Samozrejme sa predáva konzervovaný chren s červenou repou v nádobách v supermarketoch, ale verte mi, že to vôbec nie je to, čo dostanete doma. Po prvé, budete vedieť, z čoho je vyrobený.

Zloženie: koreň chrenu, cukor, repa, soľ, ocot ) Čas záložky: Jeseň

Po druhé, konzervovaný chren sa ukáže tak voňavým a korenistým, že sa vám len odvzdušní. Myslím, že tí, ktorí sú veľmi nadšení, mi rozumejú. Jednoduchý recept s postupnými fotografiami vám pomôže rýchlo sa vyrovnať s obrobkom.

Aby ste vyrobili domáci chren s repou, musíte si vziať výrobky v pomere: 200 gramov chrenu, 1 polievková lyžica cukru, 1 lyžička soli, jedna stredná repa, 1 polievková lyžica octu.

Ako variť chren s repou doma

\ t

Začneme vyrábať obrobok čistením chrenu.

Surová repa sa tiež umyje a čistí.

Vezmite koreň chrenu a preskočte cez mlynček na mäso. Počas tohto procesu je lepšie položiť plastový sáčok na mlynček na mäso tak, aby vaše oči neboli tak veľké.

Potom, na jemnom strúhadle, tri čerstvé repy. Vezmeme vhodnú nádobu, lepšie malú, dáme do nej chren. Len vyplňte nie celú nádobu a napoly.

Robíme to preto, aby sme mu oznámili viac cukrovej repy a všetkých ostatných zložiek. Pridajte soľ, cukor, ocot, repu a všetko dôkladne premiešajte. Potom točiťveka nádob.

Tento chren sa najlepšie uchováva v chladničke na hornej polici, priamo pod mrazničkou. Teraz môžete hrdo povedať, že ste sami uvarili výborný konzervovaný chren s repou. A nie taká studená počas takej dlhej a drsnej zimy je hrozná. Za účelom profylaxie stačí len otvoriť našu úžasnú prípravu chrenu, ktorá je tak rýchla a jednoduchá na prípravu na zimu.