Konzervovanie vývarov je čarovnou paličkou pre obchodné ženy.

Zachovanie vývaru je užitočné pre obchodné ženy, ktoré trávia veľa času mimo domova, ale stále sa snažia kŕmiť svoje domáce čerstvé čerstvé kurzy.

Ako ušetriť vývar pre budúce použitie.

Na víkend, variť pomerne silný vývar podľa receptu sa vám páči. Základom vývaru môže byť akékoľvek mäso, kuracie mäso, zelenina alebo huby s prídavkom rôznych korenín.

Počas varenia vývaru pripravte nádoby na zber tak, ako pri bežnej konzervácii. Kryty tiež držia pár minút vo vriacej vode.

Ďalej - všetko sa robí veľmi jednoducho: korením vývar, umiestnite do horúcich nádob, prikryte horúcimi viečkami a strávte ďalšie tepelné ošetrenie vo vriacej vode.

Pre 2 litrové plechovky nastavte časovač na 180 minút, pre litrové plechovky, nastavte na 105 minút. Po pípnutí odstráňte obrobky s vývarom z vriacej vody a rýchlo ich zalejte.

Takýto konzervovaný vývar môže nahradiť čerstvo varené 2 alebo 3 mesiace. Počas tohto obdobia musia byť polotovary spotrebované, tj varené z nich výživná a chutná polievka alebo boršč.