Konzervované žihľavy listy s šťovík - chutné a terapeutické prípravy na zimu.

Priaznivé vlastnosti žihľavy, mramorovanej so šťovičnatým, nie sú v žiadnom prípade horšie ako prospešné vlastnosti žihľavy konzervovanej špenátom.

Zloženie: voda, žihľava, šťovík Čas záložiek: Pružina, Leto, Jeseň

Pripravujeme takúto žihľavku so šťavou na prípravu prvotriednych a zdravých jedál v zime.

Domáca kopřiva na varenie so šťavou .

Tento recept je podobný žihľavke konzervovanej a konzervovanej špenátom, pričom jediným rozdielom je to, že užívame 2 časti šťavy, 1 časť žihľavy a 1 diel vody. Nádoby skladujte v suteréne alebo v chladničke.

V zime otvorte nádobu s listami žihľavy a šťuky a rýchly zelený boršč nielenže robí vás a vašu rodinu šťastnou, ale aj doplňte vitamínmi, ktoré zvyšujú zásoby vitamínov počas zimy.

Foto. Polievka s žihľavou

\ t