Konzervované uhorky s vodkou na zimu sú nezvyčajným a jednoduchým receptom na varenie uhoriek.

Konzervované uhorky s vodkou - už ste niekedy počuli o takomto kúsku? Viete, že chutné uhorky možno zachovať nielen s uhorkou, ale s vodkou? Ak nie, potom sa naučiť, ako zachovať, pretože taký kulinársky twist - dva v jednom - nemôžete nechať ujsť!

Zloženie: bulharské korenie, vodka, koreň chrenu, čerešňové listy, listy ríbezlí , uhorky, horké korenie, zeler, soľ, kôpor ; ], ocot, cesnak

A tak uchovávame uhorky s vodkou na zimu.

Začneme variť tým, že vezmeme uhorky (10 kg), vyberieme najlepšie a umyjeme ich dobre.

Položte ho na uterák - nechajte ho prúdiť.

V tomto okamihu sme rozšírili listy ríbezlí (20 listov), ​​čerešňové listy (20 listov) a chren (5 listov a 2 korene) do pohárov. Určený počet korenín je určený pre 10 kg uhoriek.

Keď sú uhorky vypustené, zabalíme ich do plechoviek a zhora naplníme vopred pripraveným korením: kôpor (1 zväzok), zeler (3-4 vetvičky), sladké a horké korenie (5 ks a 1 ks). ).

Varný roztok pre uhorky (marináda s vodkou) sa pripravuje s pridaním soli, octu a vodky, pričom sa dodržia tieto proporcie: pre 10 kg uhoriek potrebujeme 10 litrov vody, pol litrovej nádoby soli, 1 šálku vodky a 10 lyžíc octu.

Roztok varte na ohni, zmiešajte všetky prísady a nalejte ho do pohárov s uhorkami.

Stojmedeň.

Potom pridajte marinádu a vodku do uhoriek v nádobách bez pridania 1 cm k okrajom nádoby.

Zahrnúť banky.

Zvážte, že uhorky s vodkou sú pripravené. Tu je taký neobvyklý a jednoduchý recept na varenie uhoriek na zimu. V jednej plechovke a flám, a občerstvenie.