Konzervované papriky s karfiolom - polotovary receptov na zimu so studenou marinádou.

Navrhujem varenie konzervovaného korenia s karfiolom na zimu, akoMám rád svoje domáce prípravky pripravené na zimu, aby boli nielen chutné, ale aj chutné na vzhľad, ako sa hovorí - „sú príjemné pre oko“.Tento výnimočný a veľmi krásny trojfarebný blok korenia je práve to, čo estetická gurmánka potrebuje.

Zloženie: bulharské korenie, petržlen, soľ, ocot, karfiol Čas do záložky: Leto, jeseň

ForVarenie recept na naše domáce prípravy bude potrebovať mäsité červené, zelené korenie a karfiol.Všetko berieme v rovnakom pomere.

Kapusta by sa mala rozobrať na kvetenstvo a paprika by sa mala umyť, semená sa musia odstrániť a zasadiť do tenkých pásikov.

Aby naše domáce úlohy vyzerali krásne, dodržiavame pravidlá umiestňovania produktov v bankách.

Na dne nádoby sme položili prvú červenú papriku, potom zelenú papriku, tretiu vrstvu karfiolu.Takže, striedavo, naplníme nádrž na solenie na vrchol.

Na pridanie chuti do uhoriek môžete do vrstiev pridať zelenú petržlenovú vňať zeleného korenia (bez narušenia farebnej schémy).

Zelenina by sa mala stláčať jarmo a nádoba by sa mala naplniť chladenou soľankou a skladovať v chladnej miestnosti na skladovanie.

Pre marinádu: pol litra vody, pol litra octu (je lepšie vziať víno alebo jablko) a 80 gramov soli.

V zime konzervované papriky farbenékapusta, krásna trojfarebná uhorka, poteší vás svojím chutným vzhľadom a nie jedinečnou chuťou. Šalát z takých uhoriek podávaný na stole veľmi dobre doplní niekoľko kvapiek rustikálneho slnečnicového oleja.

Konzervované papriky s karfiolom