Konzervované nakladané uhorky s chrenom a horčicou v nádobách

Pružná a chrumkavá chutná kyslá kyslá uhorka ozdobí chuť druhého obeda v zime. Ale takéto nakladané uhorky s chrenom a horčicou sú obzvlášť dobré ako občerstvenie pre tradičné ruské silné nápoje!

Zloženie: horčica, bobkový list, minerálna voda, uhorky, feferóny soľ, kôpor, chren, hrášok z čierneho korenia, cesnak Čas na znášku: 17] Leto, Jeseň

Takéto uhorky v plechovkách sa varia a dopadajú tak chutne ako sud. Tento spôsob prípravy zapôsobí jednoduchosťou prípravy a nádhernou chuťou hotových uhoriek. Hovorím o všetkých dôležitých a skrytých momentoch takejto fermentácie podrobne v overenom recepte a fotografie krok za krokom ilustrujú prípravu slepého pokusu.

Budeme potrebovať:

  • akékoľvek čerstvé uhorky;
  • koreň a listy chrenu;
  • pažítka;
  • dáždniky;
  • feferónky;
  • korenie;
  • bobkový list;
  • soľ;
  • prášok horčice;
  • minerálna voda s plynom.

Obsah

  • 1Ako urobiť nakladané uhorky v bankách na zimu
    • 1.11 etapa konzervovania
    • 1.22 stupňové konzervovanie

Ako variť nakladané uhorky v bankách na zimu

Pre tento recept sa hodia uhorky akejkoľvek veľkosti, malé, samozrejme lepšie. Solenie s týmto receptom môže byť ďalšiedeň po zbere uhoriek. Solenie sa vykonáva v dvoch stupňoch.

1. etapa konzervovania

Práčky a nylonové kryty, nie je potrebné ich sterilizovať. Moje uhorky a pripravte všetky korenia, okrem horčice.

Kôru chrenu odlúpnite z kože, cesnak očistite. Nakrájajte na malé kúsky a nalejte do nádoby veľkoryso. Pre 3-litrovú nádobu budete potrebovať strednú hlavu cesnaku a 10 cm hrubého chrenu chrenu. To je prípad, keď je lepšie dať viac ako menej. Pridajte polovicu feferónky, ks. 10-15 čierne korenie, bobkový list.

Nezabudnite dať veľký dáždnik kôprom.

Uhorky položte na korenie. Nemusíte ich oznamovať vrcholovým bankám. Na ramienkach bude to správne. Umytý list chrenu zložíme do prsteňa a podopierame uhorkami, aby sa v budúcnosti nevyskytli.

Na vrch nalejte soľ (hrubá a NIE jodizovaná).

Na 3-litrovej nádobe potrebujete 3 polievkové lyžice. so sklíčkom. Ako by sa mal pozrieť na fotografiu.

Naplňte vodou z vodovodu /studne vodou /čistým pitím NIE prevarenou vodou. Uzatvoríme plastovými krytmi a otočením pohárov hore a dole dosiahneme rozpustenie kryštálov soli. Nechajte 3 dni pri izbovej teplote.

2 stupňové konzervovanie

Horčica na varenie: horčičný prášok nalejte do pohára a pridajte minerálnu vodu s plynom do stavu tekutej kyslej smotany.

Po 3 dňoch sa soľanka v banke zakalí, na vrchu sa objaví pena.

Nalejte soľanku do hrnca, zapálte. navarenie sa bude správať ako mlieko - pena a pokúsiť sa uniknúť.