Konzervované jablká na zimu bez cukru - domáce lahodné jablko kompót.

Tento recept na sochory nevyžaduje pridanie cukru. Preto konzervované jablká bez cukru v zime môžu používať tí, ktorí sú kontraindikovaní pri používaní nadmerných sacharidov. Navyše, vzhľadom na rastúce ceny potravín, tento recept je užitočný pre tých, ktorí sú nútení zachrániť.

Zloženie: jablká

Na prípravu jabĺk bez cukru sa zmestia aj mierne poškodené plody, pretože jablká sa musia narezať na plátky.

Ako variť jablkový kompot bez cukru na zimu.

Predtým umyte jablká, odstráňte poškodené miesta z ovocia a sekania.

Ďalej naplňte plátky jabĺk liter alebo dvojlitrových pohárov.

Potom dajte bielizeň pod nádobu a jemne nalejte plátky jabĺk s vriacou vodou. Plátky jabĺk dajte 3 minúty do teplej vody a rýchlo vypustite vodu.

Tento postup s vriacou vodou sa opakuje trikrát, po čom sa nádoba navinie cínovým viečkom.

Otočte nádobu nadol, zabalte ju a nechajte ju vychladnúť, potom odložte obrobok na chladné miesto.

Aby sa zabránilo roztrhnutiu krytu, postup odlievania sa vykonáva oddelene s každou plechovkou.

Je potrebné skladovať jablká bez cukru na chladnom mieste a pri otvorení sochoru je potrebné ich rýchlo zaviesť, aby sa výrobky nepokazili.

Konzervované jablká bez cukru v zime sa môžu použiť na výrobu prírodného jablčného jablka, môžete si vyrobiť jablkové koláče a \ tNa základe tohto prípravku pripravte džem alebo džem, pridajte cukor podľa chuti. Tieto jablká sa tiež hodia na výrobu dezertných nápojov.