Konzervované broskyne vo vlastnej šťave - jednoduchý recept na zimné záložky.

Pri zmienke o broskyniach má každý okamžite silnú túžbu jesť jednu z nich!A je to dobré, ak je leto a je ľahké dostať broskyňu ... A čo robiť v zime, keď je mimo okna mráz a sneh?Potom zostáva len snívať o broskyniach ...

Zloženie: kyselina citrónová, broskyne

Ale inteligentná žena v domácnosti predpokladáTakáto situácia dlho pred jej výskytom, a je nevyhnutné pripraviť konzervované broskyne vo vlastnej šťave - taký zázračný ovocie na zimu.Takže keď nie je sezóna - potešiť svoje domácnosti a seba!

Foto: Broskyne na pobočke.

Ako uchovávať broskyne vo vlastnej šťave na zimu.

Na tento účel vezmite broskyne, musia byť zrelé a pevné.

Odlúpnite ich zo stoniek a kožiek, aby ste na pár minút mohli ponoriť ovocie do vriacej vody.

Potom rozdeľte broskyne na polovice, robte to lepšie pozdĺž brázdy.Kosti odstránime a ponoríme do vody zriedenou kyselinou citrónovou.

Potom by sa broskyne mali znovu umyť a nechať ich pohnúť.

Potom polovice pevne vložte do pohárov.

Na sterilizáciu naplnených plechoviek ich vložte do hrnca s teplou vodou.Dajte hrniec na oheň a prineste vodu do varu.Pollitre s objemom pol litra sa sterilizujú 30 minút v nádobách na liter - 40.

Po pohárikoch sa nádoby rýchlo uzavrú.

Takže v tomto recepte sú konzervované broskyne ľahko a jednoducho vyrobené.Jedným slovom, trochu úsilie - a exotické a originálne záložku nazima je pripravená!