Klasické solené bravčové mäso varené v cibuľovej šupke s cesnakom - recept na varenie bravčového mäsa v cibuľovej šupke doma.

Pomocou tohto receptu môžete variť chutné sádlo varené v cibuľovej šupke. Urobiť tak jednoduché a chutné občerstvenie je jednoduché.

Zloženie: mletá červená paprika, bobkový list, cibuľová šupka, sadlo, soľ ], čierne korenie, cesnak

Obsah

  • 1Ako klasicky a jednoducho nakladať tuk.
  • 2Ako variť tuk v cibuľovej šupke.

Ako klasicky a jednoducho nakladať tuk.

Nakrájajte na kúsky, ktorých hmotnosť by nemala presiahnuť 300 - 350 gramov. Liberálne ich posypte soľou, vložte do hrnca alebo krabice a nechajte ho stáť dva dni na chladnom mieste.

Ako variť tuk v cibuľovej šupke.

Po 48 hodinách sa slanina ponorí do vriacej vody, do ktorej sa pridajú dve alebo tri hrsti suchej cibuľovej šupky. Tuk, zároveň, netraste so soľou prilepenou na ňom.

Na panvici s bravčovým mäsom dajte aj niekoľko kúskov vavrínových listov, lyžičku čierneho korenia, červenú papriku - dve lyžice. Ak máte radi slaninu s cesnakom, potom pridajte jeho dve hlavy, ale nasekané.

Počkajte, kým sa voda v panvici varí a odteraz varte sádlo na 8 minút. Keď čas vyprší, vypnite sporák, ale nedosiahnite tuk z panvice - nechajte ho vychladnúť vo voňavej soľanke.

Po ochladení odstráňte tuk, odstráňte z neho cibuľovú šupku a osušte vložkou.

Uchovávajte varenú slaninu v mrazničke. To vám dá možnosť slúžiť.nakrájajte na najtenšie priehľadné kusy. S takou chutnou varenou slaninou je dobré pripraviť si sendviče s občerstvením a podávať ich na domácu vodku.

Pozri video: Salo salo v cibuľovej šupke.