Kaviár zo zelených paradajok na zimu - recept na lahodnú polievku zelených paradajok doma.

Chutný kaviár zo zelených paradajok sa pripravuje z ovocia, ktoré nemá čas dozrieť a visieť na kríkoch v matných zelených zhlukoch. Použite tento jednoduchý recept a tie nezrelé plody, ktoré väčšina jednoducho vyhodí ako nevhodné na jedlo, sa stanú chutným prípravkom, ktorý vás poteší v zime.

Zložky: zelené paradajky, cibuľa, mrkva, petržlen, cukor, 12) soľ, paradajková omáčka Čas na záložku: Jeseň

Choď do bodu, ako urobiť kaviár zo zelených paradajok.

Je potrebné odobrať 600 g zelených paradajok, 200 g čerstvej mrkvy a 50 g cibule.

Fotografia. Zelené paradajky, mrkva, cibuľa - prísady do kaviáru

\ t

Nakrájajte zeleninu na veľké kúsky a pečte v rúre. Nezabudnite pridať pár lyžičiek slnečnicového alebo kukuričného oleja, aby ste zabránili horeniu.

Mleté paradajky a iná zelenina sa rozomelú v mlynčeku na mäso alebo sa rozdrvia v mixéri.

Pridajte zeleninovú hmotu na panvicu a pridajte 15 soli, 10 g cukru, 100 g vysokokvalitnej paradajkovej omáčky a nasekanú petržlenovú vňať.

Varte vajcia do stavu, keď sa zelenina, paradajky a korenie zmenia na homogénnu hmotu.

Pripravený krásny a voňavý kaviár rozložený do pohárov (najlepšie pol litra) a sterilizovaný 60 minút.

Zvinúť sa a otočiť hore nohami tak, aby viečka veka mohli byť dlhú dobu horúce, pretože sa ochladia.

Ako môžete vidieť, pomocou jednoduchých receptov môžete ľahko a chutne.zber zelených paradajok na zimu. Pre všetkých sa používa domáci kaviár zo zelených paradajok v zime. To môže byť studený predjedlo, a prílohu pre mäso. V druhom prípade sa vajcia môžu ohrievať v mikrovlnnej rúre alebo v rúre.