Kandizované čerešne - recept. Ako urobiť kandizované čerešne na zimu doma.

Kandizované výrobky si vyžadujú dlhú dobu varenia, hoci samotný recept je veľmi jednoduchý. Urobiť lahodné kandizované čerešne nie je veľký problém. Pozri nižšie uvedený recept.

Zloženie: čerešne, cukor Čas do záložiek: Leto

Foto: čerešňa.

Zloženie: 1 kg čerešní, 2 kg cukru.

Sirup: 400 g cukru 2 poháre vody.

Ako vyrábať kandizované ovocie

Čisté čerešne zalejeme vriacim cukrovým sirupom. Vyňaté z produkcie na 2 dni. Oddeľte sirup v cedníku, pridajte ďalších 400 gramov cukru, varte, naplňte čerešňu a odložte na 2 dni. Takže opakujte 4 krát. V poslednom postupe sa ponechalo 10 dní. Po nalejte do cedníka, držte 2 hodiny. Čerešňa sa suší na site pri 40 ° C. Hotový kandizovaný prášok v prášku. Uchovávajte vo vzduchotesnej nádobe. Kandizované ovocie je veľmi užitočné, možno ho ľahko nahradiť sladkosťami.