Jednoduchý, ale veľmi chutný šalát ankl-bens z cukety

Každý rok, usilovné ženy v domácnosti, pracovať na šálku na zimu, skúste 1-2 nové recepty. Tento prípravok je jednoduchý a veľmi chutný šalát, ktorý nazývame „Zucchini ankl-benz“. Určite sa vám to páči a choďte do svojho prasiatka svojich obľúbených kontrolovaných prázdnych miest.

Zložky: bulharské korenie, cuketa, paradajky, rastlinný olej, cukor, \ t soľ, ocot Čas do záložky: Leto, jeseň

Je to veľmi jednoduché a výsledok - šialene chutné!

Budete potrebovať tieto produkty:

• cuketa - jedna a pol kg;

• bulharské (sladké) korenie a cibuľa - 6 ks;

• paradajky (červená) - 1 kg;

• rastlinný olej - 2/3 šálky;

• cukor - 2/3 šálky;

• soľ - 2 polievkové lyžice. l.

• Ocot (9 percent) - pol pohára.

Ako variť ankl-bens z cukety

Prvá vec, ktorú musíte urobiť, je umyť zeleninu, ošúpať a pripraviť: nakrájajte papriku a cukinu na slamky, nakrájajte cibuľu na polovice krúžkov a rajnicu prechádzajte cez mlynček na mäso, veľkosť orezanej zeleniny je zobrazená na fotografii vyššie.

Ak je squash mladá, nemôžete ju odlupovať. Je mäkký a nebude sa cítiť v hotovom šaláte.

Marináda sa pripravuje na šalát veľmi jednoducho: rastlinný olej, cukor, soľ, ocot sa miešajú v hrnci. Striedajte sa, aby ste vložili do vriacej marinády: cuketu, cibuľu, bulharské korenie a paradajky.

Interval medzi položením zeleniny je 5 minút.

Po pridaní zeleniny by sa mal šalát variť za občasného miešania po dobu 10 minút a možno ho uzavrieť.

V čistých a sterilizovaných nádobách položte squash z členkovej kosti a kúpte si ho.

Z množstva výrobkov, ktoré je uvedené v recepte, skončíme s 6-7 pollitrovými šálkami šalátu!

Namiesto cukety v tomto recepte môžu byť uzavreté na zimu a tekvica. Ukazuje sa trochu inak v chuti, ale nie menej chutné sochory.