Jedlé Physalis sušené na zimu doma - ako sušiť Physalis hrozienka.

Jedlá Physalis nie je medzi našimi letnými obyvateľmi obzvlášť populárnou bobuľou. Medzitým, physalis bol obťažovaný, uctievaný a jedený od čias starých Inkov. Toto zdanlivo vtipné ovocie, silný zdroj antivírusových a anti-toxických látok. Je dôležité, aby bobule nestráca svoje prospešné vlastnosti a vynikajúcu sladkokyslú chuť pri sušení. Suché Physalis zozbierané na zimu je oveľa užitočnejšie ako bežné hrozienka. A je to ľahké variť. Zo všetkých jeho odrôd, jahoda je najvhodnejší pre výrobu super hrozienok.

Zloženie: sóda, Physalis

Ako sušiť jedlé physalis do budúcnosti.

Ošúpané ošúpané bobule.

Na odstránenie zubného povlaku z nich vytrite ovocie.

Teraz, na 30 sekúnd, miesto vo vriacom roztoku sódy. K tomu, na liter vody, dať 1 polievkovú lyžicu jedlej sódy.

Ihneď preneste bobule do studenej vody.

Vyprázdnite bobule a potom ich rozložte na tácku s tenkou vrstvou.

Po piatich dňoch fyzického vystavenia slnku za denného miešania preneste sušené bobule do tieňa.

Sušené ovocie bude pripravené do štyroch dní.

Na suchom mieste udržujte zázraky.

V tomto prípade je jednoduché sušiť jedlé jedlá na zimu.

Takéto prázdne miesto je určite vhodné a poteší svojich blízkych. Čaj s užitočným sušeným ovocím "vprikusku", pečivo, ku ktorému sa pridáva sušené Physalis - veľmi chutné. Pomôže vám nápoj, tinktúra a odvar z liečivých plodovvyrovnať sa s chrípkou, chlad a bolesť hrdla, posilniť nervový systém, podporovať normálne fungovanie srdca. Kombinácia v Inca berry príjemná pre užitočné oceníte rýchlo.