Jasné domáce želé ríbezlí. Ako urobiť želé z bobúľ doma.

V bobuliach kaše je veľa pektínu az neho sa ľahko získava prírodná a krásna želé z červených ríbezlí.

Zloženie: červený ríbezľ, cukor Čas do záložiek: Leto

Žuvačku žujeme doma. Bez pridania želatíny, veľmi jednoduchý želé recept.

Obrázok - Červený ríbezľ na želé

Ak chcete, aby bobule želé musíte mať: na 1 pohár šťavy z bobúľ 1,5 pohára cukru.

Ako si vyrobiť želé z červených ríbezlí.

Čisté bobule, žmýkacie šťavy - zvýrazňujú šťavu.

Potom ho zohrejte, pridajte cukor a úplne ho rozpustite.

Želé sa umiestni do malých plechoviek. Lepšie je, ak to budú banky za 0,5 litra.

Zatvorte plastovými uzávermi alebo pergamenom. Skladujte v suteréne.

Priehľadná domáca želé z červených ríbezlí je pripravená na zimu. Po uložení receptu si môžete kedykoľvek zapamätať, ako si vyrobiť želé z plodov doma.

Foto. Jasné domáce ríbezle

\ t

Želé z porte je výborný dezert. Pri podávaní môžete pridať bobule, smotanu alebo sušienky. Alebo ho môžete rozšíriť na čerstvý chlieb ...