Jamkový mrkva bez rakytníka

V mori rakytník mnoho organických kyselín: jablčná, vínna, nikotínová, rovnako ako stopové prvky, vitamín C, skupina B, E, beta-karotén a je veľmi užitočná pre ľudské zdravie. Navrhujem variť hustý džem rakytníka.

Zloženie: rakytník, cukor

Má príjemnú textúru a jasnú jantárovú farbu. Tento domáci marmeládový džem sa podáva s palacinkami a palacinkami, ktoré sa používajú ako náplň do koláčov alebo akéhokoľvek iného pečiva.

Produkty pre obstarávanie:

  • rakytník - 1 kg;
  • cukor - 800 g.

Ako uvariť marmeládu doma

\ t

Prvá vec, ktorú treba urobiť, je pripraviť bobule na var. Listy, stopky, poškodené plody by mali byť odstránené.

Opláchnite rakytník v studenej vode a odvážte 800 g cukru.

Jam sa vyrába z šťavy z rakytníka s buničinou, ale bez kameňov. Aby sa šťava ľahšie extrahovala, bobule musia byť blanšírované. Môžete to urobiť v džúsovom sporáku alebo v pomalom sporáku. Stačí, keď dáte bobule do zásobníka na parný hrniec a rozprestriete kúsok gázy.

Zapnite program „para“, nastavte čas na 35 minút. Po skončení programu by mali byť plody rozložené na sito v malých porciách.

A utrite.

Na produkciu oleja z rakytníka rakytníka sa môže použiť tortu rakytníkový.

Nalejte šťavu z rakytníka rakytníka do misy s viacvrstvami, zmiešajte s cukrom.

Znížiť naznížte objem 15 minút nastavením programu "vyprážanie" s otvoreným vekom.

Ak varíte šťavu z rakytníka rakytníka dlhšiu, dostanete ešte hrubší džem. Ak je dlhšie variť šťavu z rakytníka s cukrom, môžete si urobiť džem, džem a dokonca karamel. Jedným slovom, pozrite sa nepreháňajte to.

Zostáva len naliať horúcu vodu z rakytníku do sterilizovaných nádob, uzavrieť ich viečkami, otočiť ich krkmi a ochladiť.

Takto pripravený marmeládový marmeládový marmeládu nie je možné ďalej sterilizovať v nádobách. Zberané týmto spôsobom na zimu, to je už dobre udržiavané na dlhú dobu.